Jäsentiedote elokuu

14.8.2016

Ilmoittautuminen syksyn tunneille jatkuu! Kausi alkaa viikon päästä 22.8. ja loppuu 4.12. Syyslomaa vietämme 17.- 23.10.2016.

Uudet tunnit
Lisäsimme lukkariin kaksi uutta tuntia, muskarin ja päivätekniikan. Molemmat tunnit pidetään keskiviikkoisin päivällä.

Infoa flamencoharrastuksen aloittaville
Uusi alkeiskurssi on keskiviikkoisin klo 17.30-19.00. Sympaattinen tanssisalimme on Pirkankadun ja Mariankadun kulmauksessa, sisäpihalla. Käytössäsi on pukuhuone, wc ja suihku sekä keittiö, jossa voi nauttia eväitä. Flamencokengiksi soveltuvat aluksi tukevat korkokengät ja tanssiasuksi sellainen missä on kiva liikkua. Kysy rohkeasti lisätietoa!

Kokeile ilmaiseksi
Ilmoittautua kursseille voi verkossa. Ilmoittautuminen on sitova, jotta voimme varmistaa kurssien toteutumisen. Ilmoittauduthan siinäkin tapauksessa, että olet jo keväällä ollut samalla kurssilla. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Kuittikopsu tunnille mukaan
Muistathan ottaa ensimmäiselle tunnille mukaan kopion kurssin maksusuorituksesta ja näyttää sen opettajalle. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita kurssimaksun maksettavaksi yhdessä tai kahdessa erässä.

Flamencokenkien huolto
Muistathan naputella vasaralla kenkiesi naulat tasaiseen riviin. Hyvin huolletut kengät pidentävät tanssilattiamme käyttöikää. Kysy tarvittaessa apua ja tietenkin voit lainata meidän vasaraa!

Lukujärjestyksen, kurssikuvaukset ja hinnat voit katsoa täältä:
http://www.tampereenflamencoyhdistys.fi/opetus/lukujarjestys/
http://www.tampereenflamencoyhdistys.fi/opetus/kurssikuvaukset/
http://www.tampereenflamencoyhdistys.fi/opetus/kurssien-hinnat/

Muistathan liittyä tiedotuslistalle ja tykätä meistä Facebookissa!
http://www.tampereenflamencoyhdistys.fi/yhdistys/liity-tiedotuslistalle/
http://www,facebook.com/tampereenflamencoyhdistys/

*********************************************
MUUTOKSIA LUKUJÄRJESTYKSESSÄ

Ennakkotiedoista poiketen Mariska Roelofsin tunnit (KOREO 1, Tekniikka 2, Aikuisten alkeet) pitää heti kauden alusta alkaen Anu Silvennoinen, ei 9.11. alkaen kuten aiemmin tiedotimme.

***********************************************
Keikkavinkki

FLAMENCOA TEERENPELISSÄ | 17.8. klo 19

Kansainväliset flamencotaiteilijat, kitaristi Raúl Mannola ja tanssija Eleonora Bayaz tuovat Teerenpeliin ensimmäistä kertaa Suomessa vierailevan cadizilaisen flamencolaulaja Juan Rubion.

Granadassa vuodesta 1998 asuneen Rubion laulussa kuuluu edesmenneen mestarin Enrique Morenten ja Granadan lauluperinteen kaiut, mutta toisaalta myös cadizilainen iloinen elämänasenne. Mukana konsertissa on myös viime vuonna kiitellyn ensilevynsa julkaissut pirkkalalainen kitaristi Toni Jokiniitty.

Madridin konservatoriossa flamencokitaraa viidettä vuotta opettava Raúl Mannola on alan espanjalaisissakin piireissä tunnettu syvästä Flamencon tuntemuksestaan. Eleonora Bayaz on viimeisten kymmenen vuoden ajan paneutunut ensisijaisesti tuliseen ”Baile Gitanoon”- Espanjan mustalaisten tunteikkaaseen ja rytmisesti vaativaan tanssiin.

Showtime klo 19.00.
Liput 18 € ovelta tuntia ennen konserttia.
Lippuvaraukset: info@tonijokiniitty.fi

Teerenpeli
Hämeenkatu 25