Vuokrahinnasto

Iso peilisali (noin 65 m²)

• Peilit edessä ja sivulla
• Balettitangot

Listahinta 30 € / tunti. Vakituisille viikkovuokralaisille 20 € / tunti.

Yli 10 t/ viikko,  hinta neuvotellaan erikseen.

Halpa aika arkisin klo 21–09. Lisäksi lauantai- ja sunnuntaiaamut klo 11 saakka ja lauantai-ilta jo klo

18 alkaen. Hinta 10 € / tunti.

Yhdistyksen jäsenten** harjoitteluun
5 € / tunti

** Edellyttää säännöllisillä viikkotunneilla käymistä.

- - - -

Pikkusali (noin 15 m²)

Kurssi- ym. maksulliseen toimintaan
7 € / h
Yhdistyksen jäsenten* harjoitteluun
maksuton

* Edellyttää säännöllisillä viikkotunneilla käymistä.

- - - -

Koko tila (kaksi salia, keittiö ja eteisaula, pukuhuoneet)

Listahinta 40 € /tunti. Yli 10 t/viikko hinta neuvotellaan erikseen.

Vuokraukset minimi 1 tunti /kerta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varauskalentereista näet vapaat ajat. Tarkemmat kellonajat näet viikkonäkymässä. Aikoja voit varata sähköpostitse salivaraukset(at)tampereenflamencoyhdistys.fi.

Salin käyttö laskutetaan sopimuksen mukaan, esimerkiksi kaksi kertaa kaudessa. Satunnaiset tunnit voi maksaa salilla käteisellä. Käyttämättä jäävät varaukset pitää perua viimeistään 48 tuntia aiemmin, muuten niistäkin laskutetaan.

Tarvittaessa saat salille avaimen. Avainpantti 20 €, joka palautetaan kun avain palautetaan. Kadonneesta avaimesta perimme lisäksi 80 €.

Muistathan, että:

• Salivaraukset tulee tehdä kahta viikkoa aiemmin ja perua vähintään viikkoa ennen varausta. Myöhemmin perutuista vuoroista veloitamme 50 % vuokraushinnasta.

• Salipäivitykset tehdään sunnuntaisin – kalenteria ei siis päivitetä eikä salivarausvuoroja tarkisteta päivittäin, joten ota se huomioon varausta tehdessäsi. Vastaamme tiedusteluihin 1-7 vuorokauden sisällä, mikä tulee ottaa huomioon.

• Jos tarvitset avaimen, voit noutaa sen salilta sovitusti niinä aikoina, kun yhdistyksellä on opetusta. Laita siis aina salivarauspyyntöösi tieto avaintarpeesta ja toive avaimen noudon ja palautuksen ajankohdasta. Avaimesta peritään pantti.

• Ilmoitathan varausta tehdessäsi, oletko yhdistyksen jäsen!