Kurssikuvaukset

Syyskausi alkaa maanantaina 16.8. (vk 33)
ilmoittaudu  ilmoittautumislomakkeella.
TIISTAI


TORSTAI

Kummatkin tunnit 7 kertaa
parilliset viikot, alk. to 26.8.


17.30–18.30
TEKNIIKKA 2

Vaativampi tekniikkatunti keskitaso/edistyneet (taso määrittyy osallistujien mukaan).

Tunnilla käytetään eri paloja, joissa harjoitetaan ylävartalon ja käsien tekniikkaa, sekä marcaje'ja ja ilmaisuja. Tunnilla harjoitellaan tietenkin myös jalkatekniikkaa ja tehdään lyhyitä rytmikombinaatioita. Luvassa myös contratiempo-harjoituksia. Kaikki tunnit ovat jonkun verran erilaisia keskenään.

Tunnin kesto 60 min, yhteensä 7 kertaa. Hinta 70 €.

Opettaja: Mariska Roelofs

18.30 - 20.00
EDISTYNEET KOREOGRAFIA / bata de cola

Vaativampi tunti edistyneille tanssijoille. 
Tuo mukanasi bata-hame ja iso huivi (mantón). Tunnilla tehdään sekä tekniikkaharjoitteita bata-hameen kanssa sekä valmistellaan lyhyt koreografia. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisikaan bata-hametta. On kuitenkin suositeltavaa ottaa bata-hame mukaan. Kitarasäestys tunneilla joka toinen kerta.

Tunnin kesto 90 min, yhteensä 7 kertaa. Hinta 120 €.
Opettaja:  Mariska Roelofs
Kitaristi: Toni Jokiniitty


SUNNUNTAI

7 kertaa, parilliset viikot, alk. su 29.8.

17.15–20.15 
FLAMENCOLAULU

Kurssilla edetään yksitellen, jokaiselle on oma n. 15 minuutin aikansa. Opiskelija saa itse valita, mitä flamencon tyylilajia haluaa opiskella, joten tunnilla lauletaan parhaimmillaan kahdeksaa eri paloa! Opetettava materiaali on perinteistä flamencoa, keskitytään melodioiden ja rytmiikan perinteenmukaiseen hallintaan. Opiskelijalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta flamencolaulusta. Joka toisella kerralla kitarasäestys.

Tunnit yhteensä 7 kertaa. Opettaja jakaa oppilaat kahteen ryhmään. Hinta 200 €.
Opettaja: Taija Tyrväinen
Kitaristi: Toni Jokiniitty


Kaikilla kursseilla noudatetaan koronasuosituksia: pidetään huoli välimatkoista.. Mukaan mahtuu 9 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella.