Kurssikuvaukset

Elokuu 2020 "koronakorvaustunnit"

Elokuussa järjestetään opetusta neljän viikon tiiviskursseina. Kevätkauden kursseille osallistuneille opetus on maksutonta, mutta myös muut voivat osallistua kursseille maksamalla tunnit. Yksi kurssi maksaa 50 € (+ 25 € Tampereen Flamencoyhdistyksen jäsenmaksu).

Jos olet epävarma itsellesi sopivasta tasoryhmästä tai sinulla on muuten kysyttävää kursseista, laita viestiä osoitteeseen flamenco(at)tampereenflamencoyhdistys.fi.

Tästä ilmoittautumiseen.

LASTEN FLAMENCO / avoin taso | to klo 18 - 19

Lasten flamencotunneilla harjoitellaan erilaisia koputuksia, käsien liikekieltä sekä tehdään pieniä koreografian pätkiä. Kurssi soveltuu alakouluikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.

Opettaja: Nunu Ahtiainen

ALKEET (keväältä) | to klo 19 - 20

Kurssilla jatketaan flamencon perusteita sekä tehdään lyhyt koreografia nelijakoiseen tangos-paloon. Sopii myös uusille harrastajille.

Opettaja: Nunu Ahtiainen

Lue lisää flamencoharrastuksesta!

TANGOS & BULERÍAS | la klo 14 - 15

Molempia tansseja pienet pätkät rytmejä vertaillen.

SEVILLANAS (HUIVI & VIUHKA) | ti klo 17.30 - 18.30

Perussevillanas tulisi tulisi osata jo hyvin. Jatkojalostamme sitä välineillä.

KESKIVAIKEA TASO | ke klo 18 - 19

Valmistetaan lyhyitä sarjoja ja harjoitetaan niihin liittyvää tekniikkaa, koputuksia ja asentojen hallintaa.

Opettaja: Mariska Roelofs

PALMAS | ti klo 19.30 - 20.30

Taputusharjoituksia kädestä pitäen. Contratiempo, hemiola, trioli tutuiksi. Tule tunnille mieluusti flamencokengät jalassa.

KASTANJETIT | la  klo 13.30 - 14.00

Harjoituksia kaiken tasoisille soittajille. Omat kastanjetit tarpeen. Myytävänä mm. Viuhkakaupassa

TEKNIIKKA 1 | ma klo 19.30 - 20.30

Flamencotekniikan helppo taso. Käsien liikkeitä ja koputuksia. Hyvä johdanto flamencotanssin perusteisiin.

TEKNIIKKA 2 | ti klo 18.30 - 19.30

Perustekniikkaa. Harjoitteita jonkin verran tai vähän enemmänkin flamencoa treenanneille.

BATA DE COLA -TEKNIIKKA | ma 17.30-18.30

Tunnilla treenataan bata de cola-laahushameen tekniikkaa. Sopii kaikentasoisille tanssijoille, myös sinulle joka et ole aiemmin tanssinut batan kanssa ja haluat tutustua tähän elementtiin! Harjoitukset ovat sovellettavissa kunkin tanssijan edistymistason mukaan. Alkuun et tarvitse välttämättä vielä omaa bataa, koska osa harjoituksista tehdään joka tapauksessa ilman bataa.

BATA DE COLA -KOREOGRAFIA | ma 18.30-19.30

Tunti on suunnattu oppilaille joilla on jo aiempaa kokemusta bata de colan käytöstä. Tunneilla tehdään lyhyitä koreografisia kokonaisuuksia. Tunti toimii kokonaisuutena bata tekniikkatunnin kanssa, joten on suositeltavaa tulla näille molemmille tunneille.

VANHAT BATA-KOREOGRAFIAT | ke klo 19 - 20

Tunnilla kerrataan yhdistyksen tunneilla Mariskan opetuksessa aikaisemmin valmistettuja bata de cola -koreografioita.

Opettaja: Mariska Roelofs

FLAMENCOLAULU | su klo 18.30 - 20.30

Kurssilla jatketaan kevätkaudella aloitettuja opintoja, jokaiselle on oma n. 15 minuutin aikansa. Ilmoittautumistilanteen mukaan myös uudet opiskelijat voivat tulla elokuun kurssille.

Opettaja: Taija Tyrväinen. Kitaristi Toni Jokiniitty.

KOREOGRAFIOIDEN KERTAUS ITSENÄISESTI| to klo 20 - 21

Torstai-illan päätteeksi sali on varattu itsenäiseen koreografioiden harjoitteluun.

Ryhmiin sopii enintään 9 oppilasta. Ensisijaisesti voit ilmoittautua niin monelle tunnille kuin kevätkaudella 2020 osallistuit. Mikäli tunneille jää tilaa, voit osallistua myös useammalle tunnille.  Kerro ilmoittautumisen lisätiedot-kentässä, mille tunneille haluat varasijalle.