Kurssien hinnat

Kesäkurssit 2022

Kesäkuussa on tarjolla tiiviskurssit maanantaisin ja keskiviikkoihin.

Tutustu kurssikuvauksiinlukujärjestykseen ja ilmoittaudu mukaan.

Kurssimaksun lisäksi maksettavaksi tulee 25 e vuotuinen Tampereen Flamencoyhdistyksen jäsenmaksu. Kurssimaksuista lähetetään lasku.

KurssiHintaKestoKertaa
Helpompi kesätunti30 e60 min4
Vaikeampi kesätunti30 e60 min4
Kastanjetit "Ihan helppo"15 e30 min4
Kastanjetit "Aika vaikea"15 e30 min4
Tekniikka 125 e60 min3
Tekniikka 225 e60 min

Jäsenmaksu

Tampereen flamencoyhdistyksen jäsenmaksu on 25 € / vuosi. Lasten jäsenmaksu 10 € / vuosi (alle 15 v.).  Jäseneksi voi liittyä milloin vain, mutta yhdistyksen järjestämillä tunneilla käyminen edellyttää jäsenmaksun maksamista.

Kurssimaksuista ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautuneille lasku sähköpostissa.

Kevät 2022 kurssimaksut

Kevätkauden opetus alkaa maanantaina 10.1.2022. Opetus jatkuu 14 viikon ajan.

Ensimmäinen viikolla voi tulla maksutta kokeilemaan Flamencon alkeet -ryhmän tunneille. Muille tunneille on ilmoittauduttava ilmoittautumislomakkeella.
Tästä kurssikuvauksiinlukujärjestykseen ja ilmoittautumiseen.

KurssiHintaKestoKausi
Flamencon alkeet120 €60 min14 krt
Jatko 1 koreografia180 €90 min14 krt
Edistyneet koreografia120 €90 min7 krt
Tekniikka 1120 € 60 min14 krt
Tekniikka 2120 €60 min14 krt
Tekniikka 370 €60 min7 krt
Flamencolaulu200 €120 min7 krt
Sevillanas-kuoro70 €60 min7 krt

Poissaolot tunneilta voi korvata esim. tekniikkatunnilla saman kauden aikana. Jos tiedät tulevia poissaoloja, voit korvata niitä myös etukäteen. Ilmoita korvaamisesta tunnin opettajalle, jotta koronarajoitusten vaatima osallistujamäärä voidaan säilyttää!

Alennukset kurssimaksuista

Huom! Vain yksi alennus/kurssimaksu. Siis esim. opiskelija- tai paljousalennus – ei molempia.

• Kahdelle tai useammalle kurssille osallistuvalle 15 % alennus yhteissummasta.
  • Perhealennus saman perheen jäsenten tunneista 15 % yhteissummasta.
  • 15 % alennus opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille sekä Suomen tanssitaiteilijain liiton, Suomen näyttelijäliiton sekä Teatteri ja mediatyöntekijät ry:n jäsenille. Jäsenkortista tms. täytyy lähettää kuva taloudenhoitajalle.
  • Alennukset koskevat viikkotunteja – eivät tiiviskursseja tai jäsenmaksuja.

Ohjeet kurssimaksujen maksamiseen
  • Kurssien osallistujille lähetetään sähköpostilla lasku kevätkauden tunneista. Älä maksa kurssimaksua ennen laskun saamista!
  • Voit maksaa myös Smartum liikuntasetelillä, Tyky-kuntosetelillä, Tyky-Onlinella sekä Edenred-mobiililla.
    Ole tällöin yhteydessä taloudenhoitajaan
  • Jäsenmaksut maksetaan erikseen

Perumisehdot

Maksuton peruminen onnistuu viikko aloituksen jälkeen, sen jälkeen perumisesta peritään 50 % kurssimaksusta.