Kurssien hinnat

Jäsenmaksu

Tampereen flamencoyhdistyksen jäsenmaksu on 25 € / vuosi. Lasten jäsenmaksu 10 € / vuosi (alle 15 v.).  Jäseneksi voi liittyä milloin vain, mutta lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla käyminen edellyttää jäsenmaksun maksamista.

Kurssimaksuista ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautuneille lasku sähköpostissa.

Syksy 2021 kurssimaksut

Syyskauden opetus alkaa tiistaina 17.8.2021. Opetus jatkuu 14 viikon ajan.

Ensimmäinen viikolla voi tulla maksutta kokeilemaan Alkeet-ryhmän tunneille. Muille tunneille on ilmoittauduttava ilmoittautumislomakkeella.
Tästä kurssikuvauksiinlukujärjestykseen ja ilmoittautumiseen.

KurssiHintaKestoKausi
Alkeet130 €60 min14 krt
Alkeisjatko 130 €60 min14 krt
Tekniikka 1130 € 60 min14 krt
Tekniikka 270 €60 min7 krt
Edistyneet, koreografia120 €90 min7 krt
Flamencolaulu200 €120 min7 krt
Sevillanas-kööri70 €60 min7 krt

Poissaolot tunneilta voi korvata esim. tekniikkatunnilla saman kauden aikana. Jos tiedät tulevia poissaoloja, voit korvata niitä myös etukäteen. Ilmoitathan korvaamisesta tunnin opettajalle!

Alennukset kurssimaksuista

• Kahdelle tai useammalle kurssille osallistuvalle 15 % alennus yhteissummasta.
  • Perhealennus saman perheen jäsenten tunneista 15 % yhteissummasta.
  • 15 % alennus opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille sekä Suomen tanssitaiteilijain liiton, Suomen näyttelijäliiton sekä Teatteri ja mediatyöntekijät ry:n jäsenille.
  • Alennukset koskevat viikkotunteja – eivät tiiviskursseja tai jäsenmaksuja.
  • Huom! Vain yksi alennus/kurssimaksu. Siis esim. opiskelija- tai paljousalennus – ei molempia.

Ohjeet kurssimaksujen maksamiseen
  • Kurssien osallistujille lähetetään sähköpostilla lasku syyskauden tunneista. Älä maksa kurssimaksua ennen laskun saamista!
  • Voit maksaa myös Smartum liikuntasetelillä, Tyky-kuntosetelillä, Tyky-Onlinella sekä Edenred-mobiililla.
    Ole tällöin yhteydessä taloudenhoitajaan
  • Jäsenmaksut maksetaan erikseen