Kurssien hinnat

Jäsenmaksu

Tampereen flamencoyhdistyksen jäsenmaksu on 25 € / vuosi. Lasten jäsenmaksu 10 € / vuosi (alle 15 v.).  Jäseneksi voi liittyä milloin vain, mutta lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla käyminen edellyttää jäsenmaksun maksamista.

Kurssimaksuista ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautuneille lasku sähköpostissa.

Kevät 2021 kurssimaksut

Kevätkausi alkaa viikolla 2 maanantaina 11.1.2021. Opetus jatkuu 14 viikon ajan.
Ensimmäinen viikolla voi maksutta tulla kokeilemaan Uuteen alkeisryhmään. Muille tunneille on ilmoittauduttava ilmoittautumislomakkeella.
Tästä kurssikuvauksiinlukujärjestykseen ja ilmoittautumiseen.

KurssiHintaKestoKausi
Uusi alkeisryhmä130 €60 min14 krt
Alkeisjatko 130€60 min14 krt
Koreografia 1130 € 60 min14 krt
Koreografia 2130 €60 min14 krt
Koreografia 3130 €60 min14 krt
Bata de cola -koreografia150 €120 min7 krt
Tekniikka 1130€60 min14 krt
Tekniikka 2130 €60 min14 krt
Flamencolaulu200 €120 min7 krt
Kaikki tunnit500 €(ei koske tiiviskursseja)

Poissaolot tunneilta voi korvata esim. tekniikkatunnilla saman kauden aikana. Jos tiedät tulevia poissaoloja, voit korvata niitä myös etukäteen. Ilmoitathan korvaamisesta tunnin opettajalle!

Alennukset kurssimaksuista

• Kahdelle tai useammalle kurssille osallistuvalle 15 % alennus yhteissummasta.
  • Perhealennus saman perheen jäsenten tunneista 15 % yhteissummasta.
  • 15 % alennus opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille sekä Suomen tanssitaiteilijain liiton, Suomen näyttelijäliiton sekä Teatteri ja mediatyöntekijät ry:n jäsenille.
  • Alennukset koskevat viikkotunteja – eivät tiiviskursseja tai jäsenmaksuja.
  • Huom! Vain yksi alennus/kurssimaksu. Siis esim. opiskelija- tai paljousalennus – ei molempia.

Ohjeet kurssimaksujen maksamiseen
  • Kurssien osallistujille lähetetään sähköpostilla lasku kevätkauden tunneista. Älä maksa kurssimaksua ennen laskun saamista!
  • Voit maksaa myös Smartum liikuntasetelillä, Tyky-kuntosetelillä, Tyky-Onlinella sekä Edenred-mobiililla.
    Ole tällöin yhteydessä taloudenhoitajaan
  • Jäsenmaksut maksetaan erikseen